Volg ons op facebook

 

Cyclocross kalender 2015-2016

Mtb-kalender.nl stopt vanaf 1 juli 2016 (21-03-2016)

Vanaf 1 juli 2016 stopt Mtb-kalender.nl met de activiteiten. Ook op de domeinen Mtbkalder.nl en Mtb-kalender.be houden de activiteiten op.

De webmaster gaat met pensioen en wil niet meer gebonden zijn aan de dagelijkse verplichtingen om de website actueel te houden. Genieten van gezin en hobby's staan vanaf dan in het teken van het dagelijks leven.

Mtb-kalender.nl bestaat vanaf 6 september 1998. Het begon met verzamelen van toertocht kalenders die tijdens mountainbike toertochten onder de ruitenwisser van de geparkeerde auto's werden gestoken om de plaatselijke clubs aan deelnemers te helpen. Na een paar jaar een samengevoegde lijst van deze toertochten op een homepage van een internet provider te hebben gepubliceerd, was het tijd voor een echte website. Dat was nodig omdat de vele bezoekers voor een hoger dataverkeer zorgden als door de provider als homepage was toegestaan.

Later voegde Mtb-kalender.nl er ook wegtoertochten, wegwedstrijd en mountainbike wedstrijdkalender aan toe. Ook de cyclocross kalenders kwamen er bij. Het dagelijkse werk aan de website nam ook toe door wielersport nieuws te gaan publiceren. Mtb-kalender.nl werd zo ook ontdenkt door diverse wielerteams. Een van de actiefste wielerteams is de Belgische Lotto Soudal wielerploeg. Dagelijks berichte de media afdeling van de ProTour ploeg over de verrichtingen van hun renners. Zo berichte ook diverse andere teams, renners en persbureaus over hun activiteiten en wedstrijden.

De website kende veel belangstelling. Dagelijks bezochten duizenden bezoekers de website en de facebook pagina van Mtb-kalender.nl. Mtb-kalender.nl bedankt alle bezoekers, en alle persorganisaties, teams, renners en wedstrijd organisaties waarmee we hebben samengewerkt.

Langzaam werd het werk aan de website en facebook pagina een zwaardere opgave. De beloning van de ruime aandacht op de website maakte dat het werk toch door bleef gaan, maar eens komt de dag dat er een keuze gemaakt moest worden hoe het verder moet.

Die keuze is nu dus gevallen.
Dank u allen voor jullie belangstelling,


Jozef van der Heijden
Mtb-kalender.nl

 
© www.mtb-kalender.nl    
 

 Mtb-kalender.nl maakt geen gebruik van Cookie's!